SÖMNAD AV NYA KLÄDSLAR

Hos oss kan du även sy upp en ny soffklädsel oavsett soffabrikat och design, så länge det går att ta av den gamla klädsen. Behövs stoppningen fräschas till också? Inga problem, vi löser det samtidigt.

Hur går det till?

Processen är enkel, vi använder din gamla klädsel som mall när vi tillverkar din nya.

Behöver du hjälp med att ta av originalklädseln och klä på den nya, hjälper vi givetvis till med det också.

Du skickar in en bild till oss på din soffa tillsammans med soffans mått ( bredd, djup, höjd)

Vi räknar fram pris till dig som inkluderar sömnad samt tyg i 3 olika prisklasser och skickar det till dig via mejl. Efter återkoppling  skickas tygprover hem till dig i de olika prisklasserna.

Vårt stora tygsortiment innehåller ca 2000 olika tyger, och skulle du inte hitta något tyg som passar bland proverna som du får hem, tar vi givetvis fram fler alternativ.

Du kan även boka tid och besöka oss direkt i vårt showroom i Stockholm om du vill ha tillgång till hela vårt tygsortiment.

Inom kort kommer alla våra tyger även att finnas på vår hemsida.

Vad kostar det?

Priset baseras på soffans storlek samt tygåtgång. Tyget utgör en stor del av priset och vi har därför valt att ha ett brett tygsortiment som ska passa alla plånböcker.

Hur lång tid tar det?

Det tar ca 4veckor att få sin klädsel men leveranstiden kan variera lite beroende på soffans storlek samt vilket tyg man har valt. Vi lämnar alltid leveransbesked i samband med beställning.

För mer info   www.nysoffklädsel.se