En soffa är en soffa är en soffa......

Men inte för oss, för i vår värld är soffan en unik möbel som varsamt formas fram efter exakta mått och önskemål från våra kunder. Ingenting är omöjligt, bara lite extra utmanande, och något som vi brinner för.

Processen är simpel. Vi kommer hem till er helt förutsättningslöst och går igenom era önskemål. Vi åtar oss även kompletta inredningsuppdrag om ni önskar.
Efter första mötet återkommer vi med en enkel skiss, projektplan samt offert. Vill man sedan anlita oss sätter vi igång den kreativa processen. Vi jobbar i 3-D program och har möjlighet att bygga upp rummet så att kunden redan i startskedet kan få en visuell bild av slutresultatet.
Stoppning, tyger och andra detaljer tas fram individuellt och man får möjlighet att både provsitta och ta del av stora provbitar tyg.

Med mer än 15 års erfarenhet av möbeldesign har vi nog gjort det mesta inom specialdesignade soffor. Vi har valt att arbeta med hög kvalité och välkända märken inom tyger och stoppning.

Sist men inte minst är ju frågan om priset, och där avgör soffans storlek och valet av tyg prislappen. Produktionen sker i egen regi och därmed kapas många mellanhänder vilket i sig resulterar i mycket rimliga priser!
Välkommen att höra av er till oss och boka en första konsultation, givetvis kostnadsfritt och förutsättningslöst!